◄ Terug

clinic Camping Nulde

CategorieALgemeen
Gepasseerd 20 08 2013 18:00
Evenement 20 08 2013 18:00 - 20 08 2013 20:00
Plaats Camping Nulde - Putten

 

~ 1 ~

Ben jij in de leeftijd van 6 – 14 jaar beleef dan deze unieke voetbalclinic!!

Onze voetbalacademie

 

Kickoff geeft voetbalclinics volgens de visie van René Meulensteen, voorheen veldtrainer bij Manchester United.

Hij heeft o.a

 

. Robin van Persie, Wayne Rooney en Christiano Ronaldo getraind volgens deze methode. Rondom zijn visie heeft René de RMA opgericht (René Meulensteen Academy) waar wij een onderdeel van zijn.

Wil jij dit ook eens mee maken …. Schrijf je dan snel in bij de receptie!

Wij zien jou als voetbalkanjer graag om the Moves and Skills te leren, zodat je die thuis kunt laten zien!

 
 

Alle datums

  • van 20 08 2013 tot 20 08 2013

List of Participants

 No Participant 

Powered by iCagenda

Voetbaltechniek

Componenten

2
Ook werken wij aan andere componenten die van belang zijn om lekker te kunnen ballen. Dit is het Fysieke gedeelte en het Mentale onderdeel en een klein beetje Tactiek. Ook schenken wij op speelse wijze aandacht aan voeding middels tips en inzichten. Alle beetjes helpen.

Screenen

3 Daarna screenen wij de voetballers/kids op hun karakter middels een vragenlijst en zo krijgt u (en wij) inzicht in de voorkeuren en handelswijze van het deelnemende kind.
De YTDI is daarvoor een perfect instrument om zo voetbalspelers op de juiste manier te benaderen en zodoende nóg meer winst halen in zijn/haar kunnen.

Visueel

4
Ook ontvangen zij een DVD met alle basistechniek oefeningen, die René Meulensteen destijds samen met de BBC heeft gemaakt, Een opwarmertje voor datgene wat ze te wachten staat.

Certificaat

5
Na 10 lessen ontvangt iedere deelnemer een Techniekvoetbal Certificaat waarop staat wat de deelnemers in het cluster van 10 lessen hebben geleerd. Ook de vertrouwde bal waarmee ze de techniekvaardigheden hebben getraind mogen ze mee naar huis nemen.

NTK

6
Iedere deelnemer/voetballer van de René Meulensteen Jeugdacademy krijgt bij aanmelding van de eerste level een vrijkaartje om gratis deel te nemen aan het Nederlands Techniek Kampioenschappen op de club of in de buurt.
Want daar gaat het toch uiteindelijk om: Vorderingen en ijkmomenten !!!